Svenska English

Produktionschef till Unimedic

Postat 2017/10/13

Du ansvarar för styrning och uppföljning av produktionen gällande säkerhet, kvalitet, leveransprecision och effektivitet. Driva ständiga förbättringar och implementera dessa samt hantera investeringar i fabriken.

Unimedic är ett svenskt läkemedelsföretag och är idag ett av det snabbast växande inom branschen på den Nordiska marknaden. Unimedic har lång erfarenhet och expertis inom tillverkning, utveckling, distribution, försäljning och marknadsföring av läkemedel. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av licensläkemedel, extempore läkemedel och registrerade läkemedel utifrån vårdens behov och önskemål. Vårt sortiment av flytande läkemedel produceras i vår fabrik i Matfors. Vi ingår i Unimedic-koncernen och ägs av MedCap AB (Publ) www.unimedic.se

Vill du arbeta i en ledande position med ansvar för att driva och utveckla såväl produktion som medarbetare? Då ska du söka tjänsten som produktionschef till denna väletablerade industri.

Till fabriken i Matfors söker vi en driven ledare som har förmågan att utveckla flöden, drift, styrning och produktionsplanering samt leda och coacha personal. Du erbjuds frihet under ansvar i ett stimulerande klimat med högt i tak och positiv framåtanda.

Som produktionschef har du det övergripande ansvaret för produktionen med både personal-, budget- och arbetsmiljöansvar. Ditt fokusområde blir att utveckla och förbättra processer inom områdena produktion, utveckling, kvalitet, administration samt lager och distribution. Du rapporterar till platschefen och ingår i företagets ledningsgrupp.

Du ansvarar för styrning och uppföljning av produktionen gällande säkerhet, kvalitet, leveransprecision och effektivitet. Driva ständiga förbättringar och implementera dessa samt hantera investeringar i fabriken.

Vi söker dig med erfarenhet från produktions- och processutveckling samt ledning av personal. Du har en god förståelse för kvalitets- och förbättringsarbete samt har jobbat med Lean i en modern produktionsmiljö.

Som person är du driven, arbetar självständigt och målstyrt mot att skapa förbättringar, resultat och lönsamhet. Du är en inspirerande ledare som vill skapa förändring och god laganda samt styra produktionsorganisationen med en klar riktning. Då vi jobbar i en internationell koncern och har utländska kund- och leverantörskontakter är goda kunskaper i engelska ett krav. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice samt god erfarenhet av produktions- och affärssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, avser heltid med placering vid fabriken i Matfors.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Anna Ottosson 070-380 70 47. Din ansökan skickar du till: anna.ottosson@rutinera.se Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 29 oktober 2017.