Svenska English

ORDER- OCH KUNDKOORDINATOR till Unimedic Pharma AB i Solna, Deltid 50%

Postat 2017/05/11

Unimedic Pharma AB:s verksamhet går ut på att hjälpa sjukvård, landsting och apotek med att tillhandahålla läkemedel och läkemedelsnära produkter. Vi är verksamma på den nordiska marknaden. Läs gärna mer om oss på www.unimedicpharma.com

 I rollen som Order- och kundkoordinator kommer du hantera och ansvara för hela orderkedjan. Du kommer att ha daglig kontakt med våra kunder, hantera och registrera inkommande kundorder, följa upp ordrar och ge leveransbesked till kunderna. I rollen ingår även att hantera inkommande ärenden i vår kundtjänsttelefon.

Vi söker dig som har erfarenhet av orderhantering och kundrelationer. Meriterande är erfarenhet av läkemedel från apotek eller från ett läkemedelsföretag. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har du även erfarenhet av att arbeta i vårt affärssystem Jeeves är det meriterande. Goda språkkunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav.

Du som har erfarenhet av orderadministration eller orderhantering kommer att komma in i arbetsuppgifterna snabbt. Viktigt är att du trivs med varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo. Du arbetar självständigt och har en mycket god förmåga att prioritera.

För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann, effektiv och serviceminded. Du bör ha en god administrativ förmåga samt vara bra på att kommunicera. För oss är av yttersta vikt att alltid ge kunderna ett gott bemötande.

Tjänsten är på deltid, 50% med tillträde så snart som möjligt. Senaste ansökningsdag är 20170525. Rekryteringsprocessen börjar omgående och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Välkommen att maila in din ansökan samt CV.

Kontaktperson: Linda Selin 070-2488168  linda.selin@unimedicpharma.se