Svenska English

Laboratorieingenjör till Unimedic

Postat 2016/12/15

Unimedic är ett svenskt läkemedelsföretag och är idag ett av det snabbast växande inom branschen på den Nordiska marknaden. Unimedic har lång erfarenhet och expertis inom tillverkning, utveckling, distribution, försäljning och marknadsföring av läkemedel. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av licensläkemedel, extempore läkemedel och registrerade läkemedel utifrån vårdens behov och önskemål. Vårt sortiment av flytande läkemedel produceras i vår fabrik i Matfors. Vi ingår i Unimedic-koncernen och ägs av MedCap AB (Publ) www.unimedic.se

Är du en kvalitetsmedveten och strukturerad person som vill arbeta i ett spännande tillväxtföretag inom en dynamisk bransch? Då ska du söka tjänsten som Laboratorieingenjör för denna stabila och väletablerade industri.

Vi vill få in dig som vill vara med och utveckla våra läkemedelsprodukter i nära samarbete med kollegorna på laboratoriet samt med övrig personal inom produktion, utveckling och ledning. Du erbjuds ett ansvarsfullt jobb i ett stimulerande klimat med högt i tak och blir en del av en grupp ambitiösa medarbetare som har roligt på jobbet.

Du kommer att ingå i en större grupp bestående av laboratorieingenjörer, laboranter och lab biträden som arbetar inom tre olika områden: Förpackningslabb, Mikrobiologiskt labb samt Kemiskt labb. Din placering blir i det Kemiska laboratoriet och du rapporterar till Laboratoriechefen.

Din roll innebär att kunna planera, förbereda och praktisk utföra kemiska analyser av råvaror, slutprodukter och förpackningsmaterial. Du kommer att få möjlighet att arbeta med ett stort antal olika analysmetoder och instrument men i huvudsak GC, HPLC, UV-spektrofotometri samt AAS. Du kommer vid behov få möjlighet att utföra instrument- och metodvalideringar. Du kommer även aktivt att medverka i laboratoriets övriga löpande verksamhet samt jobba för ständiga förbättringar av rutiner och arbetssätt, vi arbetar enligt Lean.

Vi söker dig med en naturvetenskaplig universitets- eller högskoleutbildning alternativt biomedicinsk analytiker, meriterande med inriktning kemi. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från liknande arbete.

Som person är du pålitlig och ansvarstagande, du har en stark analytisk förmåga där struktur och noggrannhet är viktigt. Du är van att arbeta både självständigt och i grupp och trivs i ett arbetsklimat som består av öppenhet och flexibilitet. Du har lätt för att samarbeta och har en god social och kommunikativ förmåga, vilket behövs i dina löpande kontakter såväl internt som externt. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MS Office.

Tjänsten avser tillsvidare, heltid med placering i fabriken i Matfors.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare
Petra Elf, 070-760 64 47.
Din ansökan skickar du till: petra.elf@rutinera.se
Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 15 januari 2017.